Ma-Ma Workation: want elke mama verdient het om eens in de watten gelegd te worden!

My Little Pancake Ranst Ma-Ma workation

(Eerst benieuwd naar wat een workation is, scroll dan even verder.)

Het leven van een werkende mama, vergelijk ik wel eens met dat van een pro-surfster.  Je wil je tanden ergens in bijten maar je moet wachten op de ideale condities; de ideale golf. Tijdens de workation creëer ik de ideale golf voor jou en leg ik jou helemaal in de watten zodat jij kan focussen op wat je het liefste doet! Dat kan gaan van je werk tot boeken lezen, de fotoboeken van de kinderen eens in orde brengen,...

MaMa Workation My Little Pancake Ranst 

Workation Ranst My Little Pancake

Workation yoga en coaching ondernemers My Little Pancake

Wat is een Workation:

Een fijn, gezellig maar vooral ongedwongen samen zijn onder ondernemende mama's! Ondernemend in de bredere zin van het woord! Misschien wil jij al heel lang eens de fotoboeken van de kinderen in orde krijgen... Of misschien blijft die boekhouding altijd maar liggen, een reis uitstippelen.... Noem maar op. Alles wat onderaan het to-do lijstje blijft staan, daar maken we nu eens écht tijd voor.

Geen planning, geen tijdsdruk, gewoon werken op jouw tempo zonder gestoord te worden. 

En wanneer jij er zin in hebt! Zo zullen er spontane yoga-momenten ontstaan die ik zal geven. Of  misschien wel een heerlijke wandeling. Om daarna weer helemaal aan de slag te kunnen gaan.

Maar niets hoeft!

Zin gekregen? 'T zal wel zijn. Wacht dan zeker niet de lang want de plaatsen zijn beperkt en de prijs is exclusief met extra veel voordelen voor deze eerste start! En ja hoor, het kan ook op factuur ; ).

Schrijf je dus nu in via deze link .