Winkelbeleid

1. Algemene voorwaarden:

Hieronder kan u de algemene verkoopsvoorwaarden terug.

Elke gebruiker die toegang neemt tot deze webshop verklaart zich akkoord met deze algemene voorwaarden. Als gebruiker verklaart men eveneens gerechtigd te zijn om zich te verbinden aan deze Algemene verkoopsvoorwaarden, of deze verbintenis aan te gaan onder toezicht en met toestemming van een gerechtigd persoon.

Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, raden we aan geen gebruik meer te maken van deze website.

Wij kunnen altijd beslissen om onze Algemene voorwaarden te wijzigen. Dit zonder dat dit aanleiding geeft tot enige vorm van schadevergoeding. Indien er wijzigingen plaatsvinden, zullen die natuurlijk van toepassing zijn voor in de toekomst.

 

2. Terugbetalingsbeleid :

Wanneer je niet tevreden bent, kan je dit melden tot 14 dagen na ontvangst van je bestelde producten. Je product dient nog ongeopend te zijn én in de originele staat alsook verpakking zich te bevinden.

Nadat we het product terug ontvangen hebben, sturen we je een mailtje en storten we het bedrag binnen de 4 werkdagen terug.

 

3. Privacybeleid:

Alle gegevens worden enkel voor intern gebruik tijdelijk verwerkt.

 

4. Verzendbeleid:

Verzending gebeurt enkel binnen de Benelux.

 

Pakketjes boven het bedrag van 50 euro worden gratis verzonden binnen de Benelux. Voor een verzending van een totaalbedrag lager dan 50 euro, zal 8euro verzendingskosten aangerekend worden.

Tevens zal ook de mogelijkheid geboden worden om uw bestelling zelf af te halen te Ranst.

 

5. Wettelijke kennisgeving:

Pancake commv

be0502 842 456

Veldstraat 40a

2520 Ranst

0495 92 31 28

annelies.hiel@hotmail.com