NIEUW! ONTSPANNINGS-LAB vanaf 6j

Elk kind verwerkt dagdagelijkse op een eigen, unieke manier.

Vanuit mijn kids-yogalessen op school, mijn werk als kindercoach en vanuit mijn leven als mama van drie dochters merk ik dat de zoektocht bij kinderen groot is.
 
Hoe kunnen we wat minder in ons hoofd zitten, wat meer op ons zelf vertrouwen, omgaan met onze emoties en angsten, etc....?
In mijn lessen en coaching-trajecten geef ik hen al heel wat tools mee. Maar wat is nog leuker als je het als kind gewoon zelf allemaal kan komen uitproberen en ontdekken?!
Tijdens het ontspannings-lab maak ik hoekjes waarin de kinderen met vanalles aan de slag kunnen gaan. Dit nadat we eerst even kennis hebben gemaakt en samen opgewarmd hebben. 
De hoeken zullen variëren van geuren tot muziek, kleuren, creatieve werkjes, bewegingsfiche rond stretching of net juist meer rond kracht, spanning en ontspanning, bewustwording, etc. ... .
Elke maand zal een nieuwe hoek worden opgesteld voor maximaal 8 kinderen vanaf 6 jaar. Zo hebben zij voldoende rust en ruimte en kan ik hen daarbij heel persoonlijk gaan coachen en begeleiden in hun bevindingen. Want zo zal er ook elke keer een nabespreking zijn en een slot-oefening.
De Tuinkamer bevindt zich achteraan in de tuin, helemaal in het groen. Het is een fijne, rustige ruimte die voor kinderen heel huiselijk en vertrouwd aanvoelt.
In het najaar op woensdag van 19.00u-20.00u op 25/09 - 23/10 - 27/11 - 18/12
€10 per deelnemer. Klik hier om in te schrijven.