Scholen

Kinderyoga op school My Little Pancake Ranst

Scholen anno 2023 krijgen heel wat uitdagingen op hun pad. Leerlingen van vandaag worden langs alle kanten geprikkeld. Ze willen het goed tot zelfs perfect doen. Of weten soms zelfs niet zo goed wat ze willen.

Tijdens een reeks kinderyoga en/of een workshop Veerkracht leer ik hen in contact te komen met zichzelf.

De kinderyoga zorgt er voor dat kinderen hun lichaam gaan leren voelen. Waar liggen mijn letterlijke en figuurlijke grenzen. Wat helpt mij om rust te vinden en/of om te leren gaan met de prikkels die op mij afkomen. Omdat de schoolomgeving vaak een drukke omgeving is, zet ik regelmatig koptelefoons in ( silent disco met rustige muziek). Zo kan elk kind nog beter in z'n eigen coconnetje komen.

De workshop 'Veerkracht' leert kinderen veerkrachtig te zijn. Het leert hen met andere woorden omgaan met het feit dat ze 'fouten mogen maken' om te kunnen leren. Ik help hen om uit hun hoofd te komen en reik hen allerlei oefeningen aan waar ze zelf mee aan de slag kunnen gaan op een speelse manier. Ik leer hen op zichzelf te vertrouwen en fier te zijn. 

Ik creëer een veilige omgeving waarin elke persoon zichzelf kan en mag zijn. Waarbij ik luister naar wat ze te vertellen hebben maar ook naar wat ze achter hun gedrag tonen en daarmee proberen te vertellen.

Benieuwd? Lees alvast meer over mezelf en stuur gerust een mailtje.

Kinderyoga op school My Little Pancake RanstKinderyoga op school My Little Pancake RanstKinderyoga op school My Little Pancake RanstKinderyoga op school My Little Pancake RanstKinderyoga op school My Little Pancake RanstKinderyoga op school My Little Pancake RanstKinderyoga op school My Little Pancake Ranst