Zwangerschap en geboorte.

Zwangerschapsyoga Ranst 2023 My Little Pancake

1. Zwangerschap:

Tijdens jouw zwangerschap laat ik je graag thuiskomen in De Tuinkamer.

 De drukte, stress,... mag je hier helemaal van jou laten afglijden.

 Pure rust en ontspanning waardoor je terug nieuwe energie krijgt.

We nemen samen de tijd om stil te staan bij de veranderingen van ons lichaam. En nemen tijd voor onszelf en onze baby tijdens de lessen zwangerschapsyoga (privé of in groep).

Het is mijn missie als doula om je op een veilige, vertrouwde manier te kunnen laten bijven bewegen samen met je groeiende baby.

Geen drukte of haast, Geen grote zaal of drempel die je over moet. Maar een klein en gezellig, geborgen nest waar je helemaal jezelf kan zijn.

Naast de zwangerschapsyoga leer ik je ook tijdens de coaching hoe je vertrouwen mag hebben in jezelf, in je lichaam en in je baby om van een bevalling een zalige ervaring te maken. Geen horrorverhalen, angstzweet en stress. Maar kennis, informatie, een geboorteplan en pure kracht om samen met een (geboorte)partner aan jouw zijde, jullie kleine wondertje(s) de start te geven die het verdient/ ze verdienen.

Baby-massage Ranst 2023 My Little Pancake

 

2. Geboorte: 

Na de geboorte komt er soms heel wat op je af. Het is dan essentieel om je te laten omringen door warme mensen en op zoek te gaan naar wat jullie rust en vertrouwen kan brengen.

Tijdens de reeks babymassage leer je jouw baby nog beter lezen, kennen en begrijpen. Als ouder geeft dat voor jou nog meer vertrouwen in jezelf. Alsook verbinding met jouw kleintje en misschien ook wel met je nieuwe rol als ouder voor de eerste, tweede, derde, vierde...keer.

Of je kan het ook combineren tijdens een privé-massage momentje met aansluitend een zalige mama-massage!

Daarnaast hebben een zwangerschap en bevalling een grote impact op ons lichaam. Dat vraagt de nodige tijd en herstel.

Op jouw tempo zal je terug landen in je eigen lichaam door middel van zachte, aangepaste yoga-flows tijdens de lessen baby-mama yoga vanaf 6 weken/10 weken na een keizersnede. 

Voor kindjes vanaf 10 maanden tot 2,5 jaar zijn er maandelijkse losse lessen op woensdagvoormiddag.

Tijdens de 2-delige workshop 'ouderschappelijk' ontdek je hoe je na de kraamperiode het ouderschap draaglijk kunt blijven houden van zodra je terug begint te werken. Je krijgt inzichten over jezelf als ouder, waar jij je accenten legt en hoe jij een balans voor jezelf kan vinden tussen werk- gezin en vrije tijd. En daarnaast ontdek je ook tips rond afkolven op het werk, overstappen van borstvoeding naar fles-of vaste voeding,baby's slaappatronen, huishoudelijke tips om quality-time te creëren na het werk, etc. ...